V.U.G.S. Carrière

Pakhuis de Zwager zoekt stagiair(e) programmamaker ruimtelijke stad!

Alles leren over de laatste trends in stedenbouw, mobiliteit en gebiedsontwikkeling en hoe je hier een programma over maakt? Ben jij geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in vastgoed en de laatste technologische ontwikkelingen in de stad?  Zie jij het als jouw ambitie om Amsterdam op een duurzame, inclusieve en toekomstbestendige manier in beweging te houden?

Solliciteer en word onze nieuwe Stagiair Ruimtelijke Stad voor de periode februari – juni 2019.

Wanneer?

Tweede helft collegejaar 2018-2019, start januari 2019

5 maanden

4 dagen per week bij voorkeur, 3 mogelijk in overleg

 

 

Wat ga je doen?

Je leert van programmamakers ServazDaanen Vince zowel inhoudelijk als productioneel hoe wij hier programma’s rondom gebiedsontwikkeling en mobiliteit ontwikkelen. Concreet kan dit betekenen dat; je research doet naar de laatste trends in de ruimtelijke ontwikkeling; een verslag schrijft van een avond of bespreking; belt met sprekers voor de Talk of the Town-reeks of meedenkt over de programmering rondom GebiedsontwikkelingHerontwikkeling, en de Mobiele Stad.

Werk aan je pen

Naast je betrokkenheid bij het organiseren van programma’s, neem je plaats in het redactieteam  en help je bij het schrijven van onze updates over activiteiten in en rondom Pakhuis de Zwijger. Je zult mensen opbellen voor korte interviews en zelf de stukken schrijven. Maar je gaat ook in gesprek met onze community en werkt mee aan ons dossier gebiedsontwikkeling.

Wie zoeken we?

  • Je volgt (of hebt net afgerond) een HBO/WO opleiding in de richting Geografie, Planologie, Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Bouwtechnische bedrijfskunde, Europese studies of Stadssociologie.
  • Je houdt van organiseren en regelen
  • Je draait je hand niet om voor research
  • Je bent zelfstandig, enthousiast & initiatiefrijk
  • Woonachtig in Amsterdam (pre)
  • Je hebt ervaring met werken op een Mac (pre)
  • Beschikt over een sterke pen

Ben je geïnteresseerd?

Wacht niet heel veel langer en solliciteer voor 7 december via onze website.Je bent hier een periode van ongeveer vijf maanden in het komende voorjaar (feb 2019 – jun 2019), waarin je bij voorkeur 32 uur per week aan de slag gaat. Wanneer je komt, gaat en aan welke (persoonlijke) doelen je werkt bepalen we samen. De stage is onbetaald.

Kijk voor meer informatie op http://vacatures.dezwijger.nl/stage-programmamaker-ruimtelijke-stad