V.U.G.S. Carrière

Carrièrekalender

Gedurende het verenigingsjaar worden er verschillende carrièregerichte activiteiten georganiseerd. Op deze pagina worden de activiteiten gepresenteerd. Mocht u vragen hebben over een bepaalde activiteit, kunt u altijd contact opnemen!

Carrièremaand

Dit verenigingsjaar wordt er voor het eerst een samenwerking aangegaan tussen het departement SGPL, Career Services en V.U.G.S. Deze carrièremaand vindt plaats in november en is de overkoepelende naam voor een scala aan activiteiten. Hierin wordt onder andere de jaarlijkse V.U.G.S. Carrièredag georganiseerd. Ook worden er Lunchlezingen, Workshops en Inhousedagen georganiseerd. Kijk voor het volledige programma van de Carrièremaand en om je in te schrijven voor activiteiten op de studentensite. Voor bachelorstudenten is dat deze site en voor masterstudenten is dat deze site. Om je in te schrijven voor de V.U.G.S. Carrièredag, scroll je naar beneden.

Kalender

V.U.G.S. Carrièredag

20 november 2018 is het weer tijd voor de V.U.G.S. Carrièredag! Op de jaarlijks terugkerende carrièredag van V.U.G.S. komen veel verschillende bedrijven uit het brede werkveld dat na de opleiding Sociale Geografie & Planologie aan onze voeten ligt. Op de carrièredag kunnen je op verschillende manieren kennis maken met deze bedrijven en hun bezigheden. Een aantal bedrijven verzorgt workshops waarbij je je kunt voorbereiden op onder andere sollicitatiegesprekken. Tijdens de speeddaterondes, de bedrijvenmarkt en de borrel kun je de bedrijven beter leren kennen en wellicht je toekomstige werkgever of stagebegeleider ontmoeten. Je kunt uitzoeken bij welke bedrijven je interesses liggen en vragen stellen aan de medewerkers.