V.U.G.S. Carrière

Kantoor Link

Kantoor Link is een bureau voor detachering, werving en selectie en opleiding in de stedelijke vernieuwing. Kantoor Link is voor zowel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de stedelijke vernieuwing als voor opdrachtgevers die uit een breed aanbod van kandidaten kunnen kiezen.

Stedelijke vernieuwing vraagt steeds meer om een combinatie van fysiek, sociaal en economische aanpak. Zonder sociaal economische vernieuwing krijg je geen duurzame fysiek, ruimtelijke vernieuwing. Vanwege de achtergrond en werkervaring van Marleen Hermkens, oprichtster van Kantoor Link, richt Kantoor Link zich vooral op de fysiek en economische kant van de stedelijke vernieuwing: volkshuisvesting (wonen), ruimtelijke ordening (ruimte) en economische ontwikkeling (werken). Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor bemiddeling voor sociaal-maatschappelijke vacatures.

Stedelijke vernieuwing is een integraal proces. Kantoor Link richt zich daarom op een brede klantengroep, waaronder gemeenten, corporaties en adviesbureaus. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om op een gemakkelijke en flexibele manier gebruik te kunnen maken van verschillende disciplines. Kantoor Link biedt dit aan in de vorm van flexibele contractvormen en mensen met diverse achtergronden.

 

Kantoor Link wil niet als uitzender (kort en oppervlakkig contact), maar als begeleider (intensief en persoonlijk contact) mensen aan zich binden. Kantoor Link vindt het belangrijk dat mensen zich ontwikkelen en wil daar actief aan bijdragen. Kantoor Link werkt mét en vóór mensen. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website www.kantoorlink.nl of neem contact op met Marleen Hermkens, telefoonnummer: 06-46097069.