V.U.G.S. Carrière

Bureau Buiten

Bureau BUITEN heeft een divers team van betrokken en deskundige adviseurs met passie voor economie en ruimte. Of het nu gaat om een transformatie van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie.

Onze adviseurs gaan met een open en frisse blik te werk. Als het nodig is ook buiten de gebaande paden. We werken vaak en graag samen met andere professionals en betrekken de omgeving en belanghebbenden bij projecten.

We staan voor vooruitstrevende en duurzame oplossingen, waarbij economische ontwikkeling én de kwaliteit van de omgeving centraal staan. Dit doen we samen met opdrachtgevers (waarvan voornamelijk overheden) door heel Nederland en ook in Europees verband. Onze expertisegebieden zijn:

  • Ruimtelijk-economische ontwikkeling
    Bureau BUITEN is sterk in inhoudelijk advies en in het proces op het vlak van werken, wonen, gebiedsontwikkeling, (circulaire) economie en mobiliteit. Hierbij staat duurzaamheid centraal. De ervaren adviseurs enthousiasmeren de verschillende partijen, zodat het plan ook samen gerealiseerd wordt.
  • Vrijetijdseconomie en erfgoed
    Voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling, marktonderzoek of herbestemming bent u bij Bureau BUITEN aan het juiste adres. De adviseurs leggen de link tussen economie, natuur, gezondheid en cultuur. Zij zorgen voor samenwerking tussen overheid, ondernemers en betrokken burgers en maken plannen die praktisch, financieel en bestuurlijk haalbaar zijn.
  • Europese projecten en programma’s
    Bureau BUITEN combineert kennis op het gebied van ruimtelijk-economische ontwikkeling, vrijetijdseconomie en erfgoed voor Europese projectvoorstellen. Meer dan 90% van de aanvragen wordt gehonoreerd, onze klanten de afgelopen vijf jaar ruim €50 miljoen heeft opgeleverd. Wij adviseren over financieringsmogelijkheden en werken een projectidee graag uit tot een projectaanvraag en verzorgen het projectmanagement.

Bureau BUITEN biedt geregeld stageplaatsen (zowel meeloopstages als onderzoeksstages) aan, maar ook startersfuncties voor jonge talentvolle geografen en planologen. Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op www.bureaubuiten.nl en neem contact met ons op!